×

Blogg

Vår Blogg för Flyttstädning

Varför inte hänga med på våran blogg där vi skriver om städning och andra nyher inom företaget.

 

RSS

Städtips för små lägenheter: Maximal renhet på minimal yta

4 Dec 2023

Städtips för små lägenheter: Maximal renhet på minimal yta

Att hålla en liten lägenhet ren och välordnad är avgörande för att skapa en harmonisk livsmiljö. Trots begränsat utrymme finns det smarta städtips som kan hjälpa till att maximera renheten på minimal yta.

Effektiv organisering för optimal renhet

I små lägenheter är organisation nyckeln till renhet och ordning. Börja med att rensa ut överflödiga föremål och skapa smarta förvaringslösningar. Vertikala hyllor och väggmonterade förvaringsenheter är utmärkta för att utnyttja luftutrymmet. Investera i möbler med inbyggd förvaring, såsom sängar med lådor under eller modulära soffor som ger extra förvaringsutrymme.

Använd även korgar och lådor för att organisera mindre föremål. Genom att minimera röran och skapa en strukturerad miljö blir det enklare att hålla ytor rena och dammfria.

Städtips för små lägenheter

Smarta städtips för trånga utrymmen

Städning i små lägenheter kräver en strategi. Regelbundenhet är nyckeln. En daglig snabbstädning hjälper till att förhindra att smuts samlas på ytor som köksbänkar eller bord. Använd flerfunktionsrengöringsmedel för att spara utrymme och tid. Mikrofibertrasor är också perfekta för trånga ytor och kan tvättas och återanvändas.

Fokusera på en yta i taget när du städar för att undvika överväldigande. Börja med de mest använda områdena och fortsätt till mindre prioriterade utrymmen. Genom att bryta ner städningen i mindre delar blir det mer hanterbart och lättare att upprätthålla renheten.

Skapa en hållbar städplan för långsiktig renhet

För att säkerställa att din lilla lägenhet förblir ren är det viktigt att skapa en hållbar städplan. Schema för regelbundna städtillfällen som passar din dagliga rutin. Utöver daglig städning inkludera också vecko- eller månadsvisa djuprengöringar som dammtorkning av svåråtkomliga platser eller rengöring av ugnen.

Engagera alla i hushållet för att fördela ansvaret och uppmuntra gemensamt deltagande i städningen. Det gör det enklare att upprätthålla en ren och fräsch miljö i er lilla bostad.

Att skapa maximal renhet på minimal yta i en liten lägenhet kräver smarta strategier och regelbunden insats. Genom effektiv organisering, smarta städtips och en hållbar städplan kan du njuta av renhet och ordning, oavsett storleken på din bostad.

Självklara valet för flyttstäd

28 Nov 2022

 Självklara valet  inom Flyttstädning

Vi på Novari har i många år städat bostäder runt om i Stockholms Län. Vi hjälper alla och försöker alltid att ta din bokning även om det är många som bokar. Vi rekomenderar därför att alltid boka din städning så fort som möjligt då tiderna oftast tar slut snabbt.

Helhetslösning

Vi erbjuder dig som kund en helhetslöning med paketrabatt. Vi kan ge dig Flytt&Städ till ett mycket bra pris om 10% rabatt när du bokar både. Välkommen till oss!Facebook

foretagsbloggar.nu

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

BEGÄR EN GRATIS OFFERT IDAG

Gör en onlinebokning direkt på hemsidan här på Flyttstädning Älta. Vi finns på ett direktnummer alla vardagar och svarar på alla mejl inom några timmar.

Boka Direkt